Ingredients per a 2 persones
- 3 ous ecològics
- 1 ceba
- 1 carbassó mitjà
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Preparació de la truita de carbassó i ceba
- Pelar la ceba i tallar-la en juliana fina.
- Posar oli d’oliva en una paella d’uns 20 cm de diàmetre i sofregir-la a foc molt lent (el mínim possible) durant uns 30 minuts. Hem de veure com es va caramel·litzant, sense arribar a cremar-se.
- Netejar i pelar el carbassó. Tallar-lo a trossets i passats els 30 minuts, afegir-lo també a la paella. Sofregir-lo amb la ceba 15 minuts més a foc molt lent.
- Mentrestant, en un bol, batre els ous suaument. Quan tinguem el carbassó i la ceba ben sofregits, afegir-los al bol amb els ous. Remenar i salar al gust.
- Posar la paella de nou al foc amb una mica més d’oli d’oliva si fes falta i, quan estigui ben calenta, incorporar-hi la mescla.
- Coure la truita de carbassó i ceba uns minuts (no gaires si us agrada ben sucosa per dins). Donar-li la volta amb l’ajuda d’un gira-truites i acabar de coure-la 1 ó 2 minuts més.
- Per servir la truita de carbassó i ceba, podeu fer-ho acompanyada d’un parell de llesques de pa torrat amb tomàquet, oli i sal.
Truita de Carbassó
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada