dijous, 26 de gener del 2012

Byalistok



Bialystok
Białystok és la principal ciutat i capital històrica del voivodat (regió) de Podlàquia, a Polònia, i deu el seu nom al riu que la travessa, el (Biala).
Amb una població d'uns 292.000 habitants, està situada al nord-est del país i a uns 60 km de la frontera amb Bielorússia part de la qual es va considerar durant molt temps. Gaudeix d'un clima continental amb hiverns molt freds i de baixa humitat, i estius igualment secs i amb altes temperatures. Culturalment està influenciada no només per la religió catòlica, que és la confessió majoritària, sinó també per l'Església Ortodoxa, confessada en la seva majoria per la minoria bielorussa.

M Rius

3 comentaris:

maribelsanchez ha dit...

Una ciudad preciosa! Has estado allí?

fiti ha dit...

PÁRESE MUY FRIO DIFERENTE

maribelsanchez ha dit...

Hoa, soy Maribel, a mí me gusta mucho viajar y conocer ciudades y paises nuevos, visitar sus monumentos y su gastronomía.
También me gusta los animales, tengo una perra que se llama Mali, a la quiero mucho y aunque me ocupa mucho tiempo al día , por que la saco a pasear por la mañana y a la tarde, estoy muy contenta, por que por ella me doy mis paseos y hacemos nuestras excursiones por la montaña, y los mismo que para "ella " le va bien hacer este ejercicio para mí también.
Debido a estos paseos que damos, tenemos muchos amigos, y siempre nos encontramos con ellos, entonces nos vamos a pasear juntos y nos lo pasamos muy bien.